Στοίχιμα


Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

«Λίρα εκατό ο Νάτχο»

«Λίρα εκατό ο Νάτχο»
Στο Αθλητικό Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο Μπόγιαν Βρούτσινα.
Ο Κροάτης πρώην επιθετικός του Πανσερραϊκού, αλλά και συμπαίκτης με του Μπίμπρας Νάτχο στο Ισραήλ και την Χάποελ Τελ Αβίβ, μίλησε για τον Νάτχο τονίζοντας ότι ο 25χρονος μέσος θα πρωταγωνιστήσει τόσο στο ΠΑΟΚ, όσο και στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Για την απόφαση του Νάτχο να επιλέξει τον ΠΑΟΚ και αν αποτελεί για εκείνον έκπληξη βάση της αξίας του:
«Δεν είναι για εμένα έκπληξη. Ξέρω ότι ο Νάτχο είναι ένας υψηλού επιπέδου παίκτης. Τον γνωρίζω καλά, αφού ήμασταν συμπαίκτες στο Ισραήλ, στη Χάποελ. Και ο ΠΑΟΚ όμως είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος και για τον Νάτχο είναι μια πολύ καλή επιλογή. Θα βοηθήσει πολύ τον ΠΑΟΚ».
Για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του που τον κάνουν τόσο σπουδαίο ποδοσφαιριστή:
«Στη Χάποελ είχαμε ένα πολύ καλό σύνολο και έναν πολύ καλό προπονητή, όμως ο Νάτχο ξεχώριζε. Έχει πολύ καλή πάσα και εκτελεί πολύ καλά τις στημένες φάσεις. Εκτελεί εξαιρετικά φάουλ και κόρνερ. Βοηθάει τους επιθετικούς να σκοράρουν».
Για τον αν ο Νάτχο θα πρωταγωνιστεί στο Ελληνικό πρωτάθλημα:
«Παρακολουθώ το ελληνικό πρωτάθλημα. Θα βοηθήσει σίγουρα
τον ΠΑΟΚ. Θα είναι πρωταγωνιστής και πιστεύω ότι θα είναι τόσο καλός που ο ΠΑΟΚ θα μειώσει την απόσταση του από τον Ολυμπιακό».
Για τον αν έχει επαφές με τον Γεωργιάδη ή με άλλους παλιούς του συμπαίκτες από τον Πανσερραϊκό.
«Δεν έχω επαφές με τον Γεωργιάδη, ξέρω ότι αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ. Μιλάω όμως, με τον Τάντιτς και μαθαίνω τα πάντα για το ελληνικό πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου