Στοίχιμα


Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Με ορίζοντα τον ΠΑΟΚ ο Πράνιτς

Με ορίζοντα τον ΠΑΟΚ ο Πράνιτς
Ο Ντανιέλ Πράνιτς θα μείνει εκτός προπονήσεων από 7 έως 10 ημέρες και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στο "Απόστολος Νικολαΐδης".
σχόλια
Το 4-0 επί του Ολυμπιακού Βόλου εξασφάλισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου για τον Παναθηναϊκό και σκόρπισε χαμόγελα στην ομάδα, όμως άφησε ως πλήγμα τον τραυματισμό του Ντανιέλ Πράνιτς.
Ο Κροάτης έχει υποστεί τράβηγμα στον αριστερό του δικέφαλο και θα υποβληθεί το απόγευμα της Δευτέρας σε μαγνητική τομογραφία. Ωστόσο, ο εκτιμώμενος χρόνος απουσίας από τις προπονήσεις προβλέπεται από 7 έως 10 ημέρες.
Πρακτικά, ο Κροάτης μέσος θα απουσιάσει από τα εκτός έδρας παιχνίδια με τον ΟΦΗ και τον Αστέρα Τρίπολης και θα κάνει αγώνα δρόμου για να τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο "Απόστολος Νικολαΐδης".
Ο Πράνιτς είναι ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής, ξέρει τον εαυτό και θεωρεί ότι θα καταφέρει να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό σε ένα από τα δυσκολότερα ματς του δευτέρου γύρου της Superleague.
Παίζει το Σάββατο ο Μέντες
Μετά από αρκετές ημέρες, ο Νταβίντ Μέντες ενσωματώθηκε στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων, έστω και αν ήταν πιο χαλαρό λόγω του αγώνα της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό Βόλου.
Ο Ολλανδός μέσος γυμνάστηκε με το γκρουπ των ποδοσφαιριστών οι οποίοι δεν πήραν χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης. Έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση, έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.
Στο μεταξύ, στην προπόνηση της Πέμπτης στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν με τελειώματα. Όσοι έπαιξαν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.
Ο Χουχούμης που έχει υποστεί αιμάτωμα στην εξωτερική επιφάνεια του αριστερού του μηρού προπονήθηκε ατομικά. Ο Ντίνας απουσίασε λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων, ο Μουζακίτης υποβλήθηκε σε θεραπεία και ο Πέτριτς προπονήθηκε ατομικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου