Στοίχιμα


Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Διαμαρτυρία του Απόλλωνα στην ΕΠΟ

 
Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης έστειλε σήμερα στην Επιτροπή Κυπέλλου Ελλάδος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας την ακόλουθη επιστολή:
"Προς: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
Υπ όψιν Προέδρου, κυρίου Γαβριηλίδη
Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,
Με λύπη μας διαπιστώσαμε ότι ο επαναληπτικός εντός έδρας αγώνας του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ορίστηκε την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014, παρά το γεγονός ότι αιτηθήκαμε τον ορισμό της συγκεκριμένης αναμέτρησης την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014, έτσι ώστε η ομάδα μας να ανταποκριθεί στις αγωνιστικές απαιτήσεις τόσο του Κυπέλλου όσο και του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.
Προφανώς το αίτημά μας πετάχτηκε στον κάλαθο των αχρήστων και βέβαια δεν μπήκατε καν στον κόπο να μας απαντήσετε. Περιμέναμε ότι η Επιτροπή σας, ως επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας θα ενεργούσε με γνώμονα το καλό των ποδοσφαιρικών ομάδων και των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται σε αυτές.
Φυσικά, η απόφασή σας αυτή δείχνει το ακριβώς αντίθετο, καθώς στο βωμό των τηλεοπτικών απαιτήσεων θυσιάζετε τις ποδοσφαιρικές ομάδες και κυρίως τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Σμύρνης, οι οποίοι καλούνται να αγωνιστούν βράδυ Πέμπτης σε αγώνα Κυπέλλου και μάλιστα της προημιτελικής φάσης και το Σάββατο, δύο ημέρες αργότερα να ταξιδέψουν -οδικώς φυσικά- για το Αγρίνιο -απέχει 275,8 χιλιόμετρα από την Αθήνα- όπου την Κυριακή αντιμετωπίζουμε την ΠΑΕ Παναιτωλικός για το πρωτάθλημα.
Τέλος, σας θυμίζουμε ότι και για την 1η αγωνιστική ημέρα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος η ομάδα μας και βέβαια αυτή τη του ΠΑΟΚ ήταν οι μόνες από αυτές που έχουν προκριθεί, που ορίστηκαν να παίξουν και πάλι Πέμπτη.
Με εκτίμηση,
Για την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης
Στράτης Χατζηπαναγιώτου
Αντιπρόεδρος ΔΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου