Στοίχιμα


Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Ο Πελέ «ψηφίζει» ΠΑΟΚ λόγω Στέφενς!

Ο Πελέ «ψηφίζει» ΠΑΟΚ λόγω Στέφενς!
Το όνομα του παίζει εσχάτως πολύ δυνατά στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ και είναι δεδομένο πως ο Εργοτέλης, στον οποίο ανήκουν τα δικαιώματα του, βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή τόσο με τον «δικέφαλο» όσο και με τη Ζενίτ.
Ξεχωριστό, όμως, ενδιαφέρον παρουσιάζει η επιθυμία του παίκτη. Για τον Πελέ ο λόγος που θέλει ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες του SentraGoal, ο άσος των Κρητικών επιθυμεί να παραμείνει στην Ελλάδα μετακομίζοντας στη Θεσσαλονίκη.
Και τι έχει παίξει ρόλο, ούτως ώστε να θέλει ο ποδοσφαιριστής κάτι τέτοιο; Η απάντηση είναι απλή... Εχει μιλήσει με τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Χουούμπ Στέφενς. Ο Ολλανδός ήρθε σε επικοινωνία με τον Πελέ και του εξεδήλωσε την επιθυμία συνεργασίας.
Του κατέστησε σαφές πως πιστεύει στις ικανότητες του και πως μπορεί να κάνει τηυ διαφορά με αποτέλεσμα αυτό το γεγονός να ΄χει παίξει σημαντικό ρόλο στην επιθυμία του άσου των Κρητικών να παραμείνει στην Ελλάδα και να μετακομίσει στη συμπρωτεύουσα.
Βέβαια, υπάρχει η διαφορά στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Εργοτέλη. Ο «δικέφαλος του Βορρά» προσφέρει περίπου 300.000 ευρώ για τον Πορτογάλο χαφ με τους Κρητικούς να θέλουν 500.000 ευρώ και χάρισμα την οφειλή ύψους 220.000 ευρώ για τον Κουτσιανικούλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου