Στοίχιμα


Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Σαχτιόρ-ΠΑΟΚ 0-2

Νίκη με πολλά οφέλη πέτυχε ο ΠΑΟΚ (0-2) κόντρα στη Σαχτιόρ Γκαραγκάντι. Ο "Δικέφαλος", καταρχήν, εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκριση για τους "32" του Europa League, μία αγωνιστική πριν το τέλος της φάσης των ομίλων. Επίσης, πολύ σημαντικό είναι το πρόσωπο που παρουσίασε ο "Δικέφαλος" για περισσότερα από 60 λεπτά, κάνοντας τους οπαδούς του να χαμογελούν.
Ο "Δικέφαλος" παρέμεινε αήττητος στη φάση των ομίλων και πλέον στο ματς με την Αλκμαάρ θα κυνηγήσει την πρωτιά, σε ένα ματς "γιορτή" στην Τούμπα.
Ο ΠΑΟΚ δημιούργησε πάρα πολλές ευκαιρίες για να πετύχει γκολ, αλλά αυτό ήρθε στο 54' με το πανέμορφο τέρμα- με τη βοήθεια της τύχης- που πέτυχε ο Λούκας. Βέβαια, μετά την επίτευξη του τέρματος, ο "Δικέφαλος" απειλήθηκε πολλές φορές από την Σαχτιόρ, με τον Λίνο να έχει προβλήματα από την πλευρά του, αλλά όσες φορές χρειάστηκε ο Γλύκος φώναξε "παρών" και κράτησε ανέπαφη την εστία του.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Κίτσιου έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα, πετυχαίνοντας το 0-2 για τον ΠΑΟΚ.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Σαχτιόρ Γκαραγκάντι: Μόκιν, Ταρασόφ, Μάλι, Ντίντιτς, Σίμσεβιτς, Ποριβάεφ (82' Παϊζάνοφ), Κάνας, Βίσιους, Γκαζαριάν (66' Λουνίν), Φινοτσένκο, Χιζνιτσένκο (76' Ζένκοβιτς)
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Λίνο, Τζιόλης, Λάζαρ, Λούκας (90+ Νέτσιντ), Στοχ (78' Βούκιτς), Νίνης (82' Σαλπιγγίδης), Αθανασιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου