Στοίχιμα


Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Πρέπει να αποκλειστούν από το πρωτάθλημα ΠΑΟΚ και ΠΑΟ

Πρέπει να αποκλειστούν από το πρωτάθλημα ΠΑΟΚ και ΠΑΟ
Γράφει ο Αποδυτηριάκιας...
Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου 2014 πρέπει να αποκλειστούν από το πρωτάθλημα. Αν θέλουμε να εφαρμόζονται οι νόμοι. Θα τολμήσουν ηΕΠΟ και η Σούπερ Λίγκα να δείξουν την κόκκινη κάρτα στις δύο ΠΑΕ, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, που το’ριξαν φόρα παρτίδα στο αντάρτικο; Αν το κάνουν θα ανατιναχθεί το πρωτάθλημα.
Περί τίνος πρόκειται; Με κοινή(!) αγωγή οι δύο ΠΑΕ προσέφυγαν στα πολιτικάδικαστήρια κατά της απόφασης της σούπερ λίγκα, σύμφωνα με την οποία όποιος κάνει κριτική, δυσφημεί το προϊόν, δηλαδή το πρωτάθλημα, θα τιμωρείται. Με το άρθρο 35, παράγραφος 2α, του ΚΑΠ, του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου αποκλείεται η ομάδα που ζητάει το δίκαιό της στα πολιτικά δικαστήρια.
Ο Άρης προσέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια για το άρθρο 99 και δεν του έκαναν τίποτα. Και παρόμοια περίπτωση την περασμένη σαιζόν ο ΟΦΗ. Αντίθετα απειλήθηκαν με διαγραφή από τα μητρώα της ΕΠΟ οι ΕΠΣ Ηρακλείου και Κιλκίς.
Λέμε ότι ο Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ πρέπει να αποκλειστούν από το πρωτάθλημα μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου, διότι εκείνη την ημέρα θα εκδικαστεί η αγωγή τους κατά σούπερ λίγκας.
Πηγή: apodytiriakias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου