Στοίχιμα


Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Δεν «έδειξε» 11άδα ο Στέφενς

Δεν «έδειξε» 11άδα ο Στέφενς
Η προπόνηση του ΠΑΟΚ στην «Astana Arena» ολοκληρώθηκε με τον Χουμπ Στέφενς να μην φανερώνει τα πλάνα του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο αυριανό (17.00) παιχνίδι τη Σαχτιόρ Καραγκαντί.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε διπλό στο μισό γήπεδο δέκα εναντίον δέκα και με τη συμμετοχή του συνεργάτη του Στέφενς, Γιώργου Γεωργιάδη του Χαραλάμπους.
Τη μία ομάδα αποτελούσαν οι Γιακουμής, Κίτσιου, Σκόνδρας, Κατσικέας, Νίνης, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Αθανασιάδης και Νέτσιντ, που ήταν οι «μαύροι», ενώ τους «μπλε» αποτελούσαν οι Γλύκος, Κατσουράνης, Τζαβέλλας, Λίνο, Λάζαρ, Τζιόλης, Γεωργιάδης, Βούκιτς, Σαλπιγγίδης και Γ.Χ. Γεωργιάδης.
Νικητές ήταν οι «μαύροι» με 4-1, με τον Λούκας να σκοράρει δύο φορές και τους Νέτσιντ και Αθανασιάδη από μία, ενώ ο Λάζαρ πέτυχε το γκολ των «μπλε».
Προς το τέλος της προπόνησης ο Κατσουράνης δέχτηκε ένα χτύπημα αλλά δεν ήταν κάτι ανησυχητικό, ενώ μετά το τέλος του διπλού ο Ολίσε ως... νικητής μάζεψε τους συμπαίκτες του στο κέντρο του γηπέδου για μια αναμνηστική φωτογραφία.
Σε σχέση πάντως με την ενδεκάδα του αγώνα με τον Άρη θα υπάρξουν αλλαγές, αφού είναι μάλλον απίθανο να μείνουν Στοχ και Λούκας για δεύτερο σερί ματς εκτός βασικής ενδεκάδας, ενώ το γεγονός ότι Κατσουράνης και Τζαβέλλας έπαιξαν μαζί στο σημερινό διπλό δείχνει ότι μάλλον θα συνθέσουν και αύριο το δίδυμο των κεντρικών αμυντικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου