Στοίχιμα


Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Θέλουν ΠΑΟΚ στην Κρήτη

Θέλουν ΠΑΟΚ στην Κρήτη
Το θέμα Πελέ παραμένει στην επικαιρότητα παρότι ο Ιβάν Σαββίδης ξεκαθάρισε πως η τελική πρόταση του ΠΑΟΚ είναι 300χιλιάδες ευρώ. Στην Κρήτη, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, θέλουν ο παίκτης να πάει στη Θεσσαλονίκη, ενώ αποτελεί και επιθυμία του Πορτογάλου μέσου.
Μετά από κάλεσμα των παραγόντων του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Δασκαλάκης και ο παράγοντας της ομάδας Ράλλης μέλη της διοίκησης του Εργοτέλη για να συζητήσουν και να ολοκληρώσουν την μεταγραφή του Πελέ στον Δικέφαλο του Βορρά. Η κίνηση των «ασπρόμαυρων» είχε ως στόχο να προλάβει πιθανών εμπλοκή ομάδων της Αθήνας, αλλά και του εξωτερικού και να κλείσουν άμεσα την πρώτη τους μεταγραφή σε μια θέση που η ομάδα «πονάει».
Ο Ιβάν Σαββίδης που ήθελε να μετέχει στις διαπραγματεύσεις, παρότι αυτές ξεκίνησαν χωρίς την παρουσία του, ανέλαβε να χειριστεί την μεταγραφή του Πελέ στην ομάδα. Ο μεγαλομέτοχος αρχικά προσέφερε 100 χιλιάδες ευρώ και να μηδενίσει την οφειλή του Εργοτέλη προς τον ΠΑΟΚ για τον Κουτσιανικούλη που είναι 220 χιλιάδες ευρώ. Ενώ πρότεινε να πληρωθεί και το ποσοστό του ο εκπρόσωπό του.
Πλήρωσε 15.000 για τον «Κούτσια»
Η απάντηση ήταν αρνητική από την πλευρά του Εργοτέλη. Ζήτησαν η οφειλή του Κουτσιανικούλη να παραμείνει λέγοντας πως μπορούν να την αποπληρώνουν. Μάλιστα έχουν ήδη δώσει 15.000 ευρώ τον Νοέμβριου από τα χρήματα της Nova. Αυτό που ζητούσαν ήταν ρευστό και πιο συγκεκριμένα αξίωναν ένα ποσό κοντά στις 500 χιλιάδες ευρώ. Ο μεγαλομέτοχος ξεκαθάρισε πως η τελική του πρόταση είναι 300 χιλιάδες ευρώ με την ολοκλήρωση της συμφωνίας και τα 220 του Κουτσιανικούλη να δοθούν μετά από τρία χρόνια. Από τον Εργοτέλη η απάντηση ήταν αρνητική με αποτέλεσμα η συζήτηση να διακοπή.
Οι επιθυμίες
Αν θα επιστρέψει ο ΠΑΟΚ στο θέμα Πελέ είναι άγνωστο, όμως στην Κρήτη θέλουν ο παίκτης να καταλήξει στη Θεσσαλονίκη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες και ο ίδιος ο παίκτης θέλει ΠΑΟΚ. Η διοίκηση του Εργοτέλη έχει αποφασίσει να δώσει τον Πορτογάλο μέσο μέχρι τα τέλη Δεκέμβρη, ενώ περιμένει και τον εκπρόσωπό του Πελέ να φέρει πρόταση από Ρωσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου