Στοίχιμα


Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Πήγαν να πιαστούν στα χέρια Μαρινάκης - Μελισσανίδης

Πήγαν να πιαστούν στα χέρια Μαρινάκης - Μελισσανίδης
Η κόντρα των δύο διοικητικών ηγετών του Ελληνικού ποδοσφαίρου «καλά κρατεί»
Ο πόλεμος μεταξύ του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Δημήτρη Μελισσανίδη που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα δεν λέει να κοπάσει.
Η έντονη κόντρα των δύο ανδρών που έχει εκδηλωθεί πολλές φορές φέτος, με αφορμή την ΕΠΟ και τη διαιτησία είχε ακόμα ένα επεισόδιο, αυτή τη φορά σε μια απλή κοινωνική εκδήλωση.
Αφορμή για το εν λόγω περιστατικό ήταν η προ ημερόν ανταλλαγή ακραίων προσβλητικών ανακοινώσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές σχετικά με τη μετακίνηση στελέχους μάρκετινγκ της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, στην ΑΕΚ.
Όπως υποστήριξε χθες η τηλεοτική εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» οι ηγέτες Ολυμπιακού και ΑΕΚ είχαν οξύ φραστικό επεισόδιο στην τυχαία συνάντησή τους, την ημέρα του γεύματος που παρέθεσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον πρόεδρο της UEFA, Μισέλ Πλατινί.
Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού γευμάτιζε με τον Μισέλ Πλατινί στο Ξενοδοχείο «Χίλτον» και φεύγοντας αντιλήφθηκε την παρουσία του προέδρου της ΑΕΚ και του Γιάννη Βαρδινογιάννη που συνέτρωγαν μαζί με τον αδελφό του Τζίγκερ, τον Γιώργο.
Ο πρόεδρος της UEFA χαιρέτησε τους Έλληνες παράγοντες και ήταν ευγενέστατος μαζί τους, δεν έγινε όμως το ίδιο όταν διασταυρώθηκαν με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού.
Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, ακολούθησε οξύτατο φραστικό επεισόδιο Μελισσανίδη-Μαρινάκη ενώπιον των αδελφών Βαρδινογιάννη και του εφοπλιστή Πέτρου Παππά που βρίσκονταν σε διπλανό τραπέζι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου