Στοίχιμα


Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Μηνήσεις, απειλές και... ντόπες Σούλη!

Μηνήσεις, απειλές και... ντόπες Σούλη!
Απίστευτα πράγματα εκτυλίχθηκαν μετά το γκολ του Φαΐσκα στο 77' και το πέσιμο των παικτών στον επόπτη, Γουργιώτη. Ο Σούλης έδειξε τον Θεό, ο Αναστασιάδης φώναζε πως δεν είδε, ο Σκόρδας ζητούσε... τραυματισμούς, ο τεχνικός του Αρη «ντόπαρε» τους παίκτες του και η διοίκηση των «κιτρινων» θέλει να μηνύσει τον Μάνταλο!
Ο Σούλης Παπαδόπουλος έξαλλος για την απόφαση κινήθηκε προς τον Αγγελο Αναστασιάδη θέλοντας έτσι να βρει το δίκιο του «Υπάρχει Θεός!» τόνισε στον τεχνικό του Πλατανιά, για να λάβει την απάντηση πως δεν είδε την επίμαχη φάση και δεν μπορεί να πάρει θέση. Πάντως, οι δυο προπονητές αγκαλιάστηκαν δίνοντας έτσι το καλύτερο παράδειγμα. 
Με την επιστροφή των διαιτητών στο γήπεδο είχαμε απίστευτες σκηνές. Ο Λάμπρος Σκόρδας βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο ζητώντας από τους παίκτες του να... τραυματιστούν για να μείνει η ομάδα του με έξι παίκτες. Ο Βανγκέλη βρέθηκε στο έδαφος, αλλά ο Σούλης Παπαδόπουλος μπήκε στο ματς ζητώντας από τους παίκτες του να συνεχίσουν «Παίξτε σαν άνδρες» είπε στον Τάτο, ενώ απευθυνόμενος στον πρόεδρο του Αρη τόνισε: «Οχι πρόεδρε μην το κάνεις αυτό». 
Μήνυση στον Μάνταλο
Μετά το τέλος του ματς οι διοικούντες τον Αρη βρέθηκαν έξω από τα αποδυτήρια για να κάνουν μήνυση στον Μάνταλο, αφού τονίζουν πως χτύπησε τον Μπακασέτα. Ο υπεύθυνος των μέτρων τάξης αρνήθηκε να επιληφθεί του θέματος και προέτρεψε τους «κίτρινους» να πάνε στο αστυνομικό τμήμα. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν θα πάει ο Μπακασέτας...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου