Στοίχιμα


Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Την «ψάχνει» για Τζιόλη η ΑΕΚ

Την «ψάχνει» για Τζιόλη η ΑΕΚ
Επιβεβαιώνεται απ' ό,τι φαίνεται το προ ημερών ρεπορτάζ του «Insert&Delete» περί έντονου ενδιαφέροντος της ΑΕΚ για την απόκτησή του Αλέξανδρου Τζιόλη που είναι δεμένος με συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.
Με δεδομένη τη μετακίνηση του Ιγκλέσιας στην Κίνα και το γεγονός ότι η «Ενωση» εξετάζει την περίπτωση του Κώστα Κατσουράνη που μένει το καλοκαίρι ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, αλλά φαίνεται πιθανόν να ανανεώσει, στην ΑΕΚ στρέφουν την προσοχή τους σ' άλλες περιπτώσεις ενίσχυσης της μεσαίας γραμμής. Και μία απ' αυτές είναι του Αλέξανδρου Τζιόλη, ο οποίος πρόσφατα μετακόμισε με τη μορφή δανεισμού στην Τουρκία και δη στην Καϊσερίσπορ.
Στην «Ενωση», λοιπόν, αρέσει ο Τζιόλης. Οι «κιτρινόμαυροι» θεωρούν πως είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά και δεν αποκλείεται να κινηθούν δυναμικά για την απόκτησή του παρότι έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Στην ΑΕΚ, λοιπόν, κινούνται για τον Μακεδόνα άσο θεωρώντας πως η κίνηση του «δικέφαλου του Βορρά» να τον δώσει δανεικό στην Καϊσερί δείχνει πως δεν τον υπολογίζει. Ετσι ψάχνουν τρόπο να τον πάρουν ακόμα και ως ελεύθερο.
Πλησιάζει σε Κοντοέ
Στο μεταξύ, πολύ πιθανή φαντάζει εσχάτως η επιστροφή του Γιάννη Κοντοέ στην ΑΕΚ.
Ο παίκτης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Αστέρα Τρίπολης και έχει δείξει διάθεση να επιστρέψει στην Αθήνα. Φέρεται να ΄χει έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους της «Ενωσης» γι' αυτό το ενδεχόμενο και όπως προκύπτει οι δυο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου