Στοίχιμα


Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Γι΄ αυτό επέστρεψε ο Κάτσε!

kace
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε πάρει από πολύ νωρίς τις αποφάσεις της για τον Εργκις Κάτσε.  Ποιες ήταν αυτές; Να περιμένει! Στον Δικέφαλο περίμεναν να καταλαγιάσουν οι αντιδράσεις μετά την αφελή ενέργεια του με την δημοσίευση της μπλούζας του uck και την κατάλληλη στιγμή να επαναφέρουν τον Αλβανό στην ενεργό δράση.
Ηταν μονόδρομος για τον ΠΑΟΚ αυτή η απόφαση και από την αρχή φαινόταν ότι η λύση της επιστροφής θα ήταν και αυτή που θα επέλεγε η ΠΑΕ κάτι που ανέφερε το inpaok από τις 20 Σεπτεμβρίου ΕΔΩ 
Μονόδρομος διότι στον Δικέφαλο από την μία χρειάζονται τον ποδοσφαιριστή καθώς δεν υπάρχει άλλος με τα δικά του προσόντα (ένας γρήγορος χαφ δηλαδή) και από την άλλη δεν θα… έπαιρνε μία ο ΠΑΟΚ αν προσπαθούσε να τον πουλήσει και ίσως και να μην έβρισκε και κανέναν που να θέλει να τον αγοράσει!
Βλέπετε μπορεί ο νέος μάνατζερ του Κάτσε να τον πρότεινε στο μισό Καμπιονάτο (είναι ο μάνατζερ που έστειλε τον Τάσο Δώνη στην Γιουβέντους και εκπρόσωπος του Αθανασιάδη), μπορεί να γράφτηκαν υπερβολικά σενάρια τα οποία ανέφεραν ότι τον Κάτσε τον θέλουν όλες οι ομάδες της Ευρώπης, από την Λάτσιο (Ο γενικός διευθυντής διέψευσε ενδιαφέρον για τώρα με αποκλειστικές του δηλώσεις στο inpaok ΕΔΩ) και την Βέρντερ (Εδώ όταν μεταδώσαμε την άγνοια της Βέρντερ) μέχρι και την Ρεάλ αλλά η αλήθεια είναι φυσικά άλλη. Αυτή λέει ότι δύσκολα θα έδινε κάποια ομάδα τα εκατομμύρια που ζητάει ο ΠΑΟΚ για έναν παίκτη που δεν έχει αποδείξει ακόμα με σερί σεζόν τι μπορεί να πετύχει και ένα άσχημο παρελθόν σε ότι αφορά το πειθαρχικό παράπτωμα του. Από την άλλη μονόδρομος ήταν για τον ΠΑΟΚ αυτή η απόφαση για την εικόνα του και την εικόνα που θα είχε το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο για έναν σύλλογο που θα χαρακτηριζόταν από τυην πλειοψηφία την ΜΜΕ της Ευρώπης ως ρατσιστικός.
Μονόδρομος πάντα από την πλευρά της ΠΑΕ… Από την άλλη αυτή η μερίδα των οπαδών που έχει θυμώσει με τον Αλβανό, θεωρεί ότι η ομάδα έπρεπε να τον αφήσει να φύγει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο ακόμα και αν ο ΠΑΟΚ θα είχε μεγάλη ζημιά (οικονομική, αγωνιστική, πρεστίζ).
Σήμερα στο Περιστέρι ο Κάτσε μπορεί να παίξει και να επικυρωθεί η επιστροφή του με τον πλέον επίσημο τρόπο. Τ οερώτημα είναι πως θα αντιδράσει ο κόσμος που δεν τον θέλει. Στην Αθήνα οι οργανωμένοι ΠΑΟΚτσήδες είναι από αυτούς που δεν αντέδρασαν στο θέμα Κάτσε και δεν έχουν πρόβλημα με την επιστροφή του. Ισως λοιπόν το απόγευμα για τον Κάτσε να είναι ήρεμο. Στην Τούμπα όμως;
ΠΗΓΗ inpaok.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου