Στοίχιμα


Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

«ΑΕΚ, δεν μαζευτήκαμε απ΄τα καφενεία!»

«ΑΕΚ, δεν μαζευτήκαμε απ΄τα καφενεία!»
Ο Αγροτικός Αστέρας υποχρέωσε την Κυριακή την ΑΕΚ στην πρώτη της ήττα στην κατηγορία, αφήνοντας τους “κιτρινόμαυρους” εκτός Κυπέλλου Γ'Εθνικής. Πρόκειται για μία ιστορική νίκη και πρόκριση των “σταχυοφόρων”, οι οποίοι όπως τόνισε και ο προπονητής τους, Παναγιώτης Διλμπέρης, πρώτος στόχος είναι η επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Πώς έφτασε η ομάδα του Ευόσμου Θεσσαλονίκης σε σε αυτή την επιτυχία; ΟSportdog ανέκρινε τρεις εκ των πρωταγωνιστών του Αγροτικού Αστέρα προκειμένου να μάθουμε τα συστατικά της... συνταγής αυτού του κατορθώματος. Ο λόγος για τον Περικλή Βελλίνη που έκανε άνω κάτω την κιτρινόμαυρη άμυνα, τον Παντελή Κρυστάλλη που άνοιξε το σκορ με πολύ ψύχραιμο τρόπο και τον Γιώργο Λαζαρίδη που πέρασε ακόμα και τον Καραγκιολίδη και εκτέλεσε την Ένωση διαμορφώνοντας το 2-0.
Πώς προετοιμάστηκε ο Αστέρας για το ματς του Καυτατζογλείου; «Δεν κάναμε ιδιαίτερη προετοιμασία. Προπονηθήκαμε όπως σε όλα τα ματς, είδαμε τα dvd μας, κάναμε την ανάλυσή μας και πήγαμε να παίξουμε. Η μόνη διαφορά με άλλες προετοιμασίες ήταν ότι την ΑΕΚ τη γνωρίζαμε, την έχουμε δει ποιά είναι, ποιους παίκτες έχει, πώς παίζει. Είχαμε παραστάσεις με απλά λόγια. Από εκεί και πέρα στο χορτάρι παίζουν 11 με 11 και ο καθένας βγάζει τα καλύτερα στοιχεία που διαθέτει», απάντησε αρχικά ο 31χρονος Κρυστάλλης, ο οποίος είναι από τους εμπειρότερους παίκτες του συλλόγου της Θεσσαλονίκης, διαθέτοντας παραστάσεις από Β'Εθνική, ενώ στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας, Προσοτσάνη, Εθνικό Σιδηροκάστρου, Πανηλειακό, Εθνικό Γαζώρου, Αιγινιακό. Και συνέχισε: «Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας είχαμε δύο σκέψεις: η μία ήταν να προσαρμοστούμε στο παιχνίδι της Ένωση και η άλλη να ακολουθήσουμε τη δική μας τακτική, αυτή που εφαρμόζουμε σε όλο το πρωτάθλημα. Αποφασίσαμε ότι με τον δικό μας τρόπο θα αποδώσουμε καλύτερα και στο τέλος φάνηκε ότι είχαμε δίκιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου